Jdi na obsah Jdi na menu
 


GASTRONOMIE

184454_549522645075768_483326853_n-1-.jpg

 

Naše gastronomie je založena na autentičnosti  mezinárodní, ale i domácí kuchyně  v moderním pojetí z pohledu interpretace, výběru surovin, zdravé výživy s použitím čerstvých bylin z vlastní zahrady.

Motivaci a inspiraci získávám během zimní sezóny již léta v prestižních hotelech s vyšší gastronomií švýcarských a rakouských  Alp kde pracuji jako Chef de Partie na postu Garde Manger.  Naposledy to byly Hotel Kreuz und Post ve městě Grindelwald a Hotel Alpenhof  ve středisku Tux, oceněn  13 body GaultMillau.

Filosofie: Používám hodnotných surovin, jež se snažím zpracovat tak, aby  i poté zůstaly hodnotnými. Pozornost věnuji také detailům, které dotváří  celkový dojem pro hosta na talíři.

 

img_20140525_185700.jpg

img_2305.jpg

img_2452.jpg

img_0915.jpg

img_3106.jpg

 

img_2809.jpg

img_2518.jpg

img_1024.jpg